Nieuwspagina

Sprite serie wordt uitgebreid!

Sprite- en Swift caravans worden al jaren gebouwd bij Swift Group Limited in Cottingham.

Beide worden samengevoegd.

Dit betekent dat komend jaar de Sprite serie behoorlijk uitgebreid wordt. De modelreeks opbouw omvat nu niet alleen de Alpine Sport en de Cruzer SR maar hier wordt de populaire Basecamp en de Mondial SE serie aan toegevoegd.

Alle Sprite caravans krijgen een nieuwe “look” door vernieuwde buitendecoratie en of gewijzigde stofferingen. Ook staan de 2018 modellen op nieuwe sportieve lichtmetalen velgen.

De Mondial serie krijgt bovendien een update in de meubelkleuren waardoor deze verrassend huiselijk en modern oogt.

De Alpine Sport bestaat komend jaar uit 3 indelingen variërend van een compacte eindkeuken tot een indeling met vast bed in de lengte. De Mondial SE serie omvat 4 caravans en heeft naast een eindkeuken en een vastbed wagen ook nog een luxueuze indeling met enkele bedden.

De Cruzer SR biedt niet alleen het summum op luxe maar biedt ook qua indelingen een ruime keuze. Van compact, vast 2 persoons bed, enkele bedden tot een caravan met groot eilandbed.

Voor de avontuurlijke kampeerder is er de eigenzinnige Basecamp. Een kleine en sportieve caravan boordevol luxe en leuke gadgets waaronder het Swift Command systeem, hierdoor is het mogelijk vele functies van de caravan via de smartphone te regelen.

Elke Sprite Alpine Sport en Mondial is een luxe caravan met een standaarduitrusting die er zijn mag, waaronder een ALKO stabilisator, disselafdek, lichtmetalen velgen, een Heki dakluik van 70 x 50 cm, kussens met binnenvering, lattenbodems rondom, grote 110 liter koelkast, warmwatersysteem, een kookstel met 3 gaspitten, rondverwarming, een vaste ingebouwde watertank van 38 liter, een serviceluik bij het vaste bed en natuurlijk het standaard panoramische dakraam aan de voorzijde.

De overtreffende trap is en blijft de Cruzer SR serie met hier bovenop nog de luxe oven/gril combinatie, magnetron, verwarming op gas én elektriciteit, 10 liter boiler, accubox en nog veel meer.

De prijzen van de Sprite caravans beginnen bij € 18.495,- voor de Alpine Sport, € 20.395,- voor de Mondial SE,  € 23.195,- voor de Cruzer SR en de Basecamp is er vanaf € 20.995,-.

De prijzen voor deze ruim uitgeruste caravans zijn All-in, dus inclusief 21% BTW, kentekenbewijs, verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en kosten rijklaar maken.

Sprite biedt tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.